HAPPENINGS

TACOTUESDAY WINE EDITION

Välkomna på tacos och vin den 20/11. Som vanlig serveras fyra tacotastiska tacos för 155kr. Under kvällen erbjuder vi även ett vinpaket för 185kr där ni får möjligheten att uppleva fyra olika viner från vinproducenten Cono Sur, Chile. Två vita viner och två röda. Detta under guidning av Géraldine Gouet Thureau från kl 18.00

Härlig stämning och sköna rytmer!

Boka bord, begränsat antal platser.

CABO FIRAR 1 ÅR 22/11

Torsdagen den 22/11 smäller det, CABO FYLLER 1 ÅR, och det vill vi såklart fira med er alla!

Mingel och snittar i loungen från kl 18.00, livemusik med sydamerikanska rytmer, grymma priser på mat & dryck hela kvällen.

Och vad vore en mexig fiesta utan piñatas? Kom förbi och provsvinga! Glöm inte att boka bord, begränsat antal platser.

ETT ANNORLUNDA JULBORD & DEN PERFEKTA JULKLAPPEN

Vi har möjlighet att ta emot upp till 100 gäster i samma sällskap och vi levererar alltid suverän mexig mat och dryck. Vi erbjuder tacotastiska paketpriser för företag och större sällskap. Upplev något nytt tillsammans i år, boka julbordet på Cabo. Eller varför inte ge bort en mycket uppskattad upplevelse i julklapp fylld med mexig mat och sköna rytmer? Skicka en bokningsförfrågan till hej@cabomexican.se, vi ser fram emot att ta hand om er någon kväll framöver!

Trerätters julmeny

Ge bort en mexig julklapp

TACOTISDAG

Missa inte att boka bord till våra populära TACOTISDAGAR då köket fokuserar på nya suveräna tacos hela kvällen. Kicka igång veckan på bästa sätt med 4 tacos för 155 kr, eller varför inte en chefs guacamole och hantverksmässig tequila!

FRIYAY

¡Hola hey it’s FRIYAY! Varmt välkomna på AW fredagar kl 16.00-18.00. Kom precis så som du är och umgås till sköna rytmer! Prova gärna vår mexiga AFTERWORKTALLRIK med valfria tacos, chips & salsa samt öl/vin/cider/cava 149kr eller alkoholfritt 129kr

Varje AW kör vi grymma priser på öl/vin/cider 49kr och Frozen Cabo Margarita 79kr

SOLLÖRDAG

Alltid iskall SOL och skönt lördagshäng, vi har full meny men erbjuder även mexig shoppinglunch mellan kl 12-15 ¡BIENVENIDOS!

LIU + CABO = SANT

Ta en paus i pluggandet „the MEXICAN way”, vi har självklart sombreros till alla! Valfri tacos serveras med iskall SOL cerveza eller något gott alkoholfritt för 55kr. Gäller med studentkort alla måndagar kl 20.00-23.00 i vår mysiga lounge.

FÖRÄNDRADE ÖPPETTIDER JUL & NYÅR

Julafton, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Juldagen öppnar vi 16.30 och kör fiesta till sent, missa inte att boka bord. I övrigt följer vi ordinarie öppettider, varmt välkomna!

Följ oss på instagram/facebook för fler tacotastiska happenings och dela gärna din bästa bild med oss #cabomexican