HAPPENINGS

CABOS JULINSAMLING
Har du en slant över?

Rädda Barnens arbete för barn i världen är helt beroende av vår gemensamma vilja att hjälpa till. Med din julgåva får fler barn sjukvård, vatten, mat, skolundervisning och skydd mot våld, övergrepp och diskriminering. Pengarna du skänker används där Rädda Barnens experter bedömer att behoven är som störst och där de gör mest nytta för barnen.

Vårt mål är 30000kr, det räcker exempelvis till 84 näringsbehandlingar för undernärda barn i Jemen under 10 veckor, eller till akuthjälp för 390 barn på flykt som kan få varsin filt, vattenrengöringstabletter, tvål, vattendunkar och mat som räcker i en vecka men det räcker även till mat för 469 barnfamiljer på flykt som då kan äta sig mätta i en hel vecka med basvaror som ris, linser, olja, socker och mjöl.

Tillsammans förändrar vi barns liv. Vad kan Du bidra med?
http://egeninsamling.raddabarnen.se/alla/6-3200

ETT ANNORLUNDA JULBORD & DEN PERFEKTA JULKLAPPEN

Vi har möjlighet att ta emot upp till 100 gäster i samma sällskap och vi levererar alltid suverän mexig mat och dryck. Vi erbjuder tacotastiska paketpriser för företag och större sällskap. Upplev något nytt tillsammans i år, boka julbordet på Cabo. Eller varför inte ge bort en mycket uppskattad upplevelse i julklapp fylld med mexig mat och sköna rytmer? Skicka en bokningsförfrågan till hej@cabomexican.se, vi ser fram emot att ta hand om er någon kväll framöver!

Trerätters julmeny

Ge bort en mexig julklapp

TACOTISDAG

Missa inte att boka bord till våra populära TACOTISDAGAR då köket fokuserar på nya suveräna tacos hela kvällen. Kicka igång veckan på bästa sätt med 4 tacos för 155 kr, eller varför inte en chefs guacamole och hantverksmässig tequila!

FRIYAY

¡Hola hey it’s FRIYAY! Varmt välkomna på AW fredagar kl 16.00-18.00. Kom precis så som du är och umgås till sköna rytmer! Prova gärna vår mexiga AFTERWORKTALLRIK med valfria tacos, chips & salsa samt öl/vin/cider/cava 149kr eller alkoholfritt 129kr

Varje AW kör vi grymma priser på öl/vin/cider 49kr och Frozen Cabo Margarita 79kr

SOLLÖRDAG

Alltid iskall SOL och skönt lördagshäng, vi har full meny men erbjuder även mexig shoppinglunch mellan kl 12-15 ¡BIENVENIDOS!

LIU + CABO = SANT

Ta en paus i pluggandet „the MEXICAN way”, vi har självklart sombreros till alla! Valfri tacos serveras med iskall SOL cerveza eller något gott alkoholfritt för 55kr. Gäller med studentkort alla måndagar kl 20.00-23.00 i vår mysiga lounge.

FÖRÄNDRADE ÖPPETTIDER JUL & NYÅR

Julafton, nyårsafton och nyårsdagen håller vi stängt. Juldagen öppnar vi 16.30 och kör fiesta till sent, missa inte att boka bord. I övrigt följer vi ordinarie öppettider, varmt välkomna!

Följ oss på instagram/facebook för fler tacotastiska happenings och dela gärna din bästa bild med oss #cabomexican