Om oss

Bakgrund

Vi har länge känt att det saknas en riktig mexikansk restaurang i Linköping. Och så kom rätt tillfälle att förverkliga CABO. Vi vill nu dela med oss av alla de smaker vi älskar!

Koncept

CABO, som betyder udde, är just det! Vår mexikanska lilla ”udde” mitt i Linköping på Platensgatan 5.

CABO är en ”mexican fusion taqueria”! Genuina smaker från Mexiko och Sydamerika serveras med hemgjorda nachos och tortillas. Konceptet är avslappnat och enkelt, välkommen in precis son du är med nära och kära, företaget, vänner eller varför inte dejten. Upplev suveräna tacos och smårätter som du kan dela med alla runt bordet. Gör plats för TISDAGSTACO i veckokalendern. Njut av sköna rytmer! Prova lyxiga cocktails i världsklass från vår agaveria med enbart handgjord mezcal och tequila från små lokala destillerier.

Till CABO är du varmt välkommen att nörda in dig på agavebaserade drycker, mexikansk kultur och mat. Vi kommer framöver att anordna inspirations och provsmakningskvällar med agaveambassadör på plats.

Vi har också ett helt underbart crew på CABO, från kök till servis och bar! De kommer ta väl hand om er! Välkomna till the CABO Family